Avonturen van
onze careibu's

Femke, Niklas, Lara, Paloma, Kia, Joris en nog 1000 andere studenten zijn actief als careibu. Zij betekenen ontzettend veel in het leven van een ander. Wat maken zij mee? Lees hieronder hun ervaringen!


Word ook een careibu
25 januari 2021
Maandagochtend met koppel Louis (66) en Loïs (26): muziek downloaden en plantjes kopen
Loïs (26) en Louis (66) beginnen iedere maandagochtend samen met een bakje koffie. Daarna gaan ze onder andere jazz, reggae en soul muziek downloaden en die op cd’tjes branden voor Louis.
20 januari 2021
Het verhaal van Marwa (17) & Esmé (84): “We hebben sindsdien iedere week een koffiedate!”
Sinds november zijn Marwa (17) en Esmé (84) een match. Ze klikken goed met elkaar en wonen nog geen vijf minuten van elkaar vandaan.
12 januari 2021
Het verhaal van Esmeralda (21) & haar maatje Bas (87): “Het klikte meteen vanaf dag één!”
Esmeralda en Bas zijn sinds eind november een match. Ze zien elkaar elke woensdag van 14:00 tot 16:00.
2 december 2020
Video: Koppel Cokkie (74) & Priscilla (27)
Stichting senior&student-duo Kokkie & Priscilla zijn geïnterviewd! Bekijk snel het video-interview met dit gezellige koppel!
21 oktober 2020
Het verhaal van Ed (80) & Tibbe (22): veilig en gezellig in contact blijven
In tijden van corona is het bezoek aan je senior soms lastiger, maar zeker niet onmogelijk! Tibbe (22) gaat nog elke week langs bij senior Ed.
28 september 2020
Studentervaring: Joris “Dankzij mijn aansporing gaat Ad naar de sportschool.”
Match: Joris (24) en Ad (73) De belangrijkste reden om bij een senior langs te gaan, is omdat je er echt iemand mee helpt. Ook is […]

Events

De kudde careibu’s komt graag samen: om iets te leren, samen te werken of voor de gezelligheid. Zo vormen we een echte kudde. Momenteel is het vanwege corona lastig om samen te komen, maar ook online gebeurt er van alles!

Zo organiseren we coachingsessies, speciaal voor de careibu’s die zich inzetten voor senioren. Wanneer het weer mogelijk is, gaan we dit zeker vieren! Eerder deden we dit met maar liefst 120 senioren en studenten tijdens een gigantische lunch.