Het Careibu
team

In 2009 startten de zussen Lotte en Anne met Careibu. Dit deden ze vanuit hun studentenkamers. Inmiddels is er een heel team actief achter de schermen bij Careibu!

Zo zorgen onze creatieve techneuten ervoor dat alles online werkt en dat we altijd blijven doorontwikkelen. En als careibu heb je het meest contact met onze operationele teamleden.

Deze energieke, sociale dieren zorgen voor alle matches en helpen daar waar het nodig is! Tot slot zorgt ons content&marketing-team voor alle mooie verhalen. Maar wie zijn wij? Neem snel een kijkje op de volgende pagina en maak kennis!

Regelmatig hebben we nieuwe vacatures. Kom bij ons team en deel de magie!


Werk met ons

Media
& nieuws

Bekijk hier alle media-aandacht die we krijgen. Regelmatig zijn we te zien, horen en lezen op televisie, radio en in de krant!

Gelukkig weten media ons vaak te vinden voor bijzondere verhalen over de community. Zo stonden we al in alle grote dagbladen. Maar ook tv-shows en magazines benaderen ons graag voor verhalen over bijzondere matches, over studenten of over het bedrijf.

Zelfs koning Willem-Alexander was nieuwsgierig en bracht ons een bezoekje! Ben je een journalist en wil je in contact komen met ons? Stuur een mailtje naar onze content creator, alexander@careibu.com

Careibu werkt samen met:

Careibu is bekend van onder andere: